Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

За поръчка: (052) 73-12-53, (052) 73-11-87, (0882) 619-276
Доставка до дома за цяла България!
За поръчки до 50 лв доставка само за 4,20 лв!
Над 50 лв − безплатно!

Уред за улавяне на насекоми
Уред за улавяне на насекоми 80000_1

Isotronic Cathy XXL Уред за улавяне на насекоми


цена: 21,60 лв
Отстъпка
арт. 80000
Ефективен уред за лесно улавяне и екологично отстраняване от дома на паяци, пчели, стършели, бръмбари калинки, мухи, скакалци, пеперуди и различни видове пълзящи и летящи насекоми.
Производител: Isotronic / Германия
  • Описание
  • Ревюта

Isotronic Cathy XXL Уредът за улавяне на насекоми е много лесен за употреба. Нежеланите, но екологично полезни насекоми, като паяци, пчели, стършели, бръмбари и други могат да бъдат чисто и сигурно уловени и отстранени от дома. Просто отворете прозорчето на капана и с равномерно и спокойно движение го поставете бавно и внимателно върху насекомото. След това бавно с обратно движение затворете с приплъзване прозореца на капана. При необходимост може да се използва удобната телескопична функция за разглеждане на насекомото. Изнесете капана навън от жилището си, отворете го и без стрес пуснете насекомото на свобода.

Уловете полезните насекоми и ги пуснете на свобода, вместо да ги унищожавате. Хигиенична употреба – без отрови – опазва околната среда – с обич към насекомите. Посредством интегрираната в уреда лупа можете без страх да наблюдавате насекомите. Това способства децата и възрасните по физически и екологично съобразен начин да изучават насекомите.

ПроизводителISOTRONIC/Германия

Вносител и дистрибутор за България: Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД

Има още няма отзиви за този продукт.