Designed by Сайт города Чита

Designed by webuilder.info

За поръчка: (052) 73-12-53, (052) 73-11-87, (0882) 619-276
Доставка до дома за цяла България!
За поръчки до 50 лв доставка само за 4,20 лв!
Над 50 лв − безплатно!

СУПЕР ОТСТЪПКИ ДО 50%!

ПОДАРЪК! Лепяща примамка за хранителен молец за всяка поръчка!

HEITMANN Препарат за универсално обезцветяване на боядисани дрехи, 250 г

HEITMANN Препарат за универсално обезцветяване на боядисани дрехи, 250 г


цена: 3,99 лв
Отстъпка
арт. 3105
HEITMANN препарат за универсално обезцветяване на боядисани дрехи
Производител: Brauns Heitmann / Германия
  • Описание
  • Ревюта

HEITMANN препарат за универсално обезцветяване на боядисани дрехи, 250 г

За обезцветяване на бяло, цветно и фино пране! Запазва тъканите при всички температури! Лесно за употреба!
За обезцветяване на 3 кг текстил. Проверете първоначално дрехите за устойчивост на цвят. Цветни текстили? Със сигурност искате да знаете дали оригиналните цветове се поддават на обезцветяване. Затова отрежете парченце плат от подгъва и го поставете за около 10 минути в горещ разтвор на обезцветител (1/2 чаена лъжица от препарат разтворен в 1 чаша вода). Сравнете изсушеното парченце плат с оригинала. Синтетичните и нетрайно оцветени тъкани не трябва да се обезцветяват. Текстили съдържащи знака не трябва да се обезцветяват. Съблюдавайте указателните знаци за пране върху дрехите.

Употреба:
-за автоматично пране при температура 60º С - 95º С - поставете в пералната около 3 кг дрехи. Изберете максимално допустимата температура и включете машината на основна програма. След 15 минути поставете препарата за универсално обезцветяване в камерата за прах и го изплакнете с 2 лира вода. По-късното добавяне на препарата значително подобрява резултата от обезцветяване. Оставете пералнята да работи с всички програми за изплакване и центрофугиране. За по-голяма сигурност изперете с прах за пране, за да се отнеме от тъканите остатъка от съдържащите се в малки количества цветни частици.
-за ръчно пране: Изберете възможно най-висока температура указана върху дрехите. Поставете до 1,5 кг текстил в кофа и добавете 6 литра вода( 30º С- 60º С или 95º С). Поставете ½ количество от препарата за универсално обезцветяване, а останалата част  затворете добре. Потопете текстила напълно в разтвора. Допълнително  поставете чиния и върху нея за тежест поставете съд пълен с вода. Покрийте кофата и оставете помещението да се проветрява. Времето за обезцветяване зависи от температурата на водата: при 30º С = 24 часа; при 60º С = 10 минути; при 95º С = 2 минути. Изплакнете и за по-голяма сигурност изперете с прах за пране за да се отнеме от тъканите остатъка от съдържащите се в малки количества цветни частици.

Има още няма отзиви за този продукт.